Informació important

L’Institut d’Estudis Andorrans, juntament amb l’Obsa i Actua Innovació, s’ha transformat en Andorra Recerca + Innovació

Tota la informació generada per Andorra Recerca + Innovació la trobareu al web link ari.ad

Tota la informació generada per l’Institut d’Estudis Andorrans fins el juny del 2021 la podreu continuar trobant en aquest web

Destacats

30/08/2021. Celebració de la Moth Night, la Nit de les Papallones Nocturnes

Postal Moth Night setembre 2021El proper dijous 2 de setembre Andorra Recerca + Innovació celebra la catorzena edició de la Nit de les Papallones Nocturnes a Andorra, l’anomenada Moth Night.

Durant aquesta nit diversos científics d’àmbit europeu surten al camp per identificar el màxim nombre d’espècies de papallones nocturnes, amb la finalitat de conèixer millor aquest grup taxonòmic i posar en comú les dades recollides.

Des de l’ARI volem acostar aquesta pràctica científica en la seva vessant més divulgativa i us proposem a participar-hi. L’acte tindrà lloc el dijous dia 2 de setembre a les 21.00h a la mateixa seu de Sant Julià de Lòria de l’Andorra Recerca + Innovació (l’antic Institut d’Estudis Andorrans) El programa és el següent:

- 21.00h. Xerrada introductòria sobre les papallones a càrrec d’Èric Sylvestre i Roger Caritg.

- 21.45h. Sortida pràctica pels voltants de Sant Julià de Lòria i revisió d’un parany lumínic per identificar les papallones nocturnes.

L’activitat és gratuïta però les places són limitades. Inscripcions al telèfon (+376) 742.630 o al info@ari.ad. En cas de mal temps només es duria a terme la xerrada.

Activitat organitzada per Andorra Recerca + Innovació amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia.

Per conèixer més detalls sobre les Nits europees de les papallones podeu consultar la pàgina link web oficial a nivell europeu.